Woonfraude

Onrechtmatige woonsituaties en hennepkweek in onze woningen (woonfraude) komen helaas wel eens voor. Dit is uiteraard niet toegestaan.

In de huurovereenkomst die u met AlleeWonen heeft afgesloten staat dat u de woning tijdens de huurtijd zelf moet bewonen. Dit betekent dat u de woning niet mag onderverhuren aan andere mensen. Doet u dit wel en wordt u hierop betrapt, dan heeft dit gevolgen.

AlleeWonen heeft een duidelijk beleid omtrent hennepkwekerij: dit is verboden. Ook andere activiteiten die op grond van de opiumwet strafbaar zijn gesteld, hebben gevolgen. Samenwerkende partijen in zowel Breda als Roosendaal pakken hennepkwekers streng aan. We hanteren hierbij een zero tolerance-beleid.

Het kan ook voorkomen dat u vermoedens heeft van woonfraude bij anderen. Bij Klachten en overlast kunt u online formulieren invullen en dit bij ons melden. Ook vindt u daar contactgegevens van andere instanties bij wie u de woonfraude en/of de overlast kunt melden. Kiest u hierbij wel voor de juiste vestiging van AlleeWonen: onze vestiging in Breda of onze vestiging in Roosendaal.

Uitgelicht

Ik heb een vraag