Bouverijen Teteringen Breda

21 eengezinswoningen sociale huur

In het plangebied Bouverijen tussen Teteringen en Breda Noord laat AlleeWonen 21 eengezinswoningen sociale huur bouwen. De woningen liggen tussen De Mandt en de Oosterhoutseweg. Een mooie locatie op de grens met het buitengebied. De huurprijs van de woningen inclusief servicekosten is € 643,36.   

Omdat we graag de doorstroming willen bevorderen zijn er een aantal voorwaarden om voor deze woningen in aanmerking te komen. Lees hieronder de voorwaarden:

·         Minimaal 3- persoonshuishouden met een inkomen tot maximaal € 30.798,-- (inkomensgrens wordt jaarlijks geïndexeerd, prijspeil per 1-1-2018)

·         Laten een kleine goedkope eengezinswoning of appartement/begane grond woning achter in de Gemeente Breda. De huidige kale huurprijs ligt onder € 597,30. (prijspeil per 1-1-2018)

·         Woningzoekenden wonen in een woning van AlleeWonen of een van de twee andere sociale verhuurder Laurentius of WonenBreburg.

·         Woningzoekenden uit Breda hebben voorrang.

De oplevering is half april 2018. Medio januari 2018 staan de woningen op de website van KlikvoorWonen en kunnen belangstellenden reageren via www.klikvoorwonen.nl

 

Bouverijen

Uitgelicht

Ik heb een vraag