Ik ga verhuizen

Alle informatie van AlleeWonen Energiebedrijf in geval van verhuizing.

Huurders

Wanneer u uw huur opzegt bij AlleeWonen eindigt gelijktijdig het leveringscontract met AlleeWonen Energiebedrijf. U hoeft alleen uw huur op te zeggen door het formulier 'Huuropzegging' in te vullen. Bij de eindinspectie worden de actuele meterstanden geregistreerd. U ontvangt dan via AlleeWonen Energiebedrijf een afrekening van de voorschotten en kosten.

Kopers

Wanneer u uw woning heeft gekocht, sluit u ook een leveringscontract af met AlleeWonen Energiebedrijf. Op het moment dat u de woning verkoopt, bent u verplicht dit leveringscontract te beëindigen.
Om uw leveringscontract met AlleeWonen Energiebedrijf op te zeggen, stuurt u een e-mail naar energiebedrijf@alleewonen.nl. Vermeld in uw e-mail duidelijk uw naam en adresgegevens en de datum waarop de overdracht plaats vindt. Daarnaast dient u de naam en adresgegevens van de nieuwe koper te vermelden. De opzegging wordt alleen verwerkt wanneer ook de gegevens van de nieuwe eigenaar bekend zijn bij AlleeWonen Energiebedrijf. Uw contract eindigt op de dag dat u uw woning overdraagt aan de nieuwe bewoner. De opzegtermijn bedraagt minimaal  4 weken.

Uitgelicht

Ik heb een vraag