Wat is AlleeWonen Energiebedrijf

In deze tijd is het belangrijk om stil te staan bij ons energieverbruik. Dat is immers van invloed op de toekomst van onze samenleving, het milieu en op de inhoud van uw portemonnee. Minder energie betekent minder CO2 uitstoot. Maar minder energie verbruiken houdt ook in dat u minder woonlasten heeft.

Een van de manieren om minder energie te verbruiken is het aanleggen en gebruiken van duurzame energiesystemen. Daarmee wordt natuurlijke, duurzame energie gewonnen om woningen te verwarmen en in een aantal gevallen ook te koelen. Omdat de woningen zeer goed zijn geïsoleerd zijn, is maar weinig extra energie nodig om ze te verwarmen. Deze manier van energiewinning voor woningverwarming is duurzaam, kostenbesparend en comfortabel.

De energie die door deze systemen wordt opgewekt, wordt door AlleeWonen Energiebedrijf geleverd aan huurders en/of kopers van het complex waarin het systeem zit. Een bewoner die in een complex woont waarin een duurzaam energiesysteem is geplaatst, wordt automatisch klant van AlleeWonen Energiebedrijf. Het is niet mogelijk om klant te worden als er geen collectief duurzaam energiesysteem in het gebouw aanwezig is.

AlleeWonen Energiebedrijf levert warmte en/of koude aan de volgende complexen:

  • Waterland (Citroenberg) in Roosendaal
  • De Limerick (Feithlaan) in Roosendaal
  • Kwatrijn (van Effenlaan) in Roosendaal
  • Bloemschevaert (Covellijndijk) in Roosendaal

Uitgelicht

Ik heb een vraag