Langdonk

De woningen in Langdonk zijn gebouwd in de jaren 70. Langdonk bestaat voor een groot deel uit eengezinswoningen aan diverse pleintjes. De wijk heeft een evenwichtige verdeling in koop- en huurwoningen in de zogenaamde damesdonken. De huurwoningen liggen vooral in de kern van de wijk. De zogenaamde herendonken liggen meer aan de rand. Langdonk is een groene wijk.

AlleeWonen heeft ongeveer 600 woningen in Langdonk. Ons woningaanbod in Langdonk vindt u op de website www.klikvoorwonen.nl U kunt zich via deze website inschrijven voor de woningen.

Onderhoud

In Kroeven verrichten we in 2017 diverse onderhoudswerkzaamheden.

Straat en huisnummers Omschrijving Start Einde
Bovendonk 78 tm 138
Donkenweg 4 tm 52
Schuivenoord 1 tm 111
Schuivenoord 2 tm 98
Vogelzang 2 tm 84
Vogelzang 3 tm 55
Schilderwerk+kozijnreparaties ! ASBEST ! 2de kwartaal 4de kwartaal

Onderhoud en start-/einddata zijn onder voorbehoud. Enkele weken vooraf informeren wij bewoners schriftelijk wanneer we starten.

Maatschappelijke projecten

 

  1. Wijkteam Langdonk
    In Langdonk is een wijkteam actief. Dit team bestaat uit Marianne Erkelens (gemeente Roosendaal), Albert Bienefelt (AlleeWonen), Els Maes, Marlies Cijvat en Ad van de Vreede (WijZijnTraverse). Coördinator van het team is Dimphy Voermans. Wijkteam Langdonk werkt samen met bewoners en professionele partners aan het versterken van de leefbaarheid in Langdonk en ondersteunt bewoners bij het inzetten van 'eigen kracht'. Het wijkteam werkt hieraan door daar waar bewoners initiatieven hebben voor het verbeteren van hun buurt, indien nodig te ondersteunen. Het wijkteam is er ook om ervoor te zorgen dat mensen die hulp nodig hebben ook hulp krijgen en in contact komen met de juiste instanties/hulpverleners.

  2. Inloop-spreekuur
    Iedere laatste donderdag van de maand kunt u van 9.30 uur tot 10.30 uur zonder afspraak binnenlopen bij het wijkteam. Locatie: basisschool Het Talent, Luciadonk 65. U kunt hier terecht met vragen over zorg, welzijn, wonen, veiligheid, leefbaarheid en financiën.

  3. Facebookpagina Langdonk
    Word vriend van Langdonk en blijf zo via de Facebookpagina Langdonk op de hoogte van alles in de wijk.

Uitgelicht

Ik heb een vraag