Open dag woongroep Sous-Venir

op 26 maart a.s.

In het hart van de voormalige kloostertuin in de wijk Zandberg te Breda huist woongroep Sous-Venir, een woongroep met voornamelijk 50-plussers. Met de bushalte praktisch voor de deur, winkels op loopafstand en vlakbij het centrum, een ideale locatie. De huidige bewoners zoeken nieuwe enthousiaste kandidaten. De woongroep Sous-Venir bestaat inmiddels ruim 18 jaar. Het complex bestaat uit 26 merendeels driekamer appartementen met een lift, gemeenschappelijke ruimte - de 'huiskamer' - en een eigen beschutte tuin. De bewoners onderhouden nauw contact met elkaar, respecteren elkaars privacy, zijn behulpzaam en nemen deel aan de gezamenlijke activiteiten van 'Vereniging Sous-Venir'.
 

 

Open dag
Op zondag 26 maart 2017 van 11.00 tot 15.00 uur staat de koffie klaar op de Benedictinessenhof nr.5. Tijdens deze open dag delen de bewoners hun ervaringen en zijn enkele appartementen te bezichtigen.
 

Kandidaat
Sta je ingeschreven bij Klik voor Wonen en is het inkomen en je gezinssamenstelling passend voor deze woningen? In dat geval kun je je aanmelden voor de wachtlijst. De huidige bewoners beoordelen welke kandidaat het beste past binnen de woongroep. Om een evenwichtige opbouw te bewaken, krijgen mannen en geïnteresseerden jonger dan 60 voorrang.
 

Informatie
Mocht je helaas niet kunnen komen tijdens de open dag, maar heb je wel belangstelling? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de Toelatingscommissie via mailadres info@sousvenir.nl.
 

Uitgelicht

Ik heb een vraag