Verlengen inschrijving Klik voor Wonen

tijdelijk stopgezet vanwege nieuwe website

Bent u ingeschreven bij Klik voor Wonen? En verlengt u normaal gesproken uw inschrijving rond februari/maart? Let dan op, want vanaf 2 februari is het verlengingsproces tijdelijk stopgezet. Klik voor Wonen krijgt namelijk een nieuwe website. Alle gegevens van woningzoekenden inclusief inschrijfduur en documenten worden overgezet naar de nieuwe website. Omdat voor elkaar te krijgen, wordt het verlengingsproces tijdelijk ‘bevroren’. Dit heeft geen gevolgen voor de inschrijving of opgebouwde inschrijftijd. 

Nieuwe website Klik voor Wonen op 14 maart live

De nieuwe website is duidelijker, overzichtelijker en makkelijker in gebruik. Vooral omdat u deze voortaan ook op uw smartphone en tablet kunt raadplegen. Nog een voordeel is dat inschrijven en verlengen goedkoper is geworden. Op dinsdag 14 maart gaat de vernieuwde website live! Als u staat ingeschreven als woningzoekende bij Klik voor Wonen dan ontvangt u na dinsdag 14 maart automatisch een verzoek om uw inschrijving te verlengen. De inloggegevens zijn bij de eerste keer inloggen gelijk aan de oude website. Wel wordt u gevraagd om een nieuw wachtwoord te kiezen, uw gegevens te contoleren en uw zoekprofiel opnieuw in te vullen 

Huidige website tijdelijk niet beschikbaar

Klik voor Wonen gaat al uw gegevens van de huidige Klik voor Wonen website verhuizen naar de nieuwe site. Daarom is Klik voor Wonen vanaf maandag 6 maart tijdelijk uit de lucht. U kunt dan even niet op woningen reageren. Vanaf dinsdag 14 maart kunt u de nieuwe website bezoeken en direct op zoek naar een woning die bij u past. Wilt u meer informatie? Bekijk dan onderstaand filmpje door op het beeld te klikken.

 

 

Heeft u nog vragen?

Het is goed om te weten dat u straks heel veel informatie kunt vinden in de kennisbank van de nieuwe Klik voor Wonen website. Ook krijgen alle woningzoekenden een mail of brief met meer instructies. Met vragen kunt u uiteraard bij ons terecht. U kunt ook een e-mail sturen naar  info@klikvoorwonen.nl.

 

Uitgelicht

Ik heb een vraag