Coffeecorner in de De Huiskamer in Parrotia

Helaas heeft AlleeWonen recent moeten besluiten om niet verder te gaan met Ad Huijzers en Ingrid Biskop als uitbaters van de Coffeecorner in de Huiskamer in Parrotia. We hechten er waarde aan om een korte toelichting op deze situatie te geven.

Het concept  van Parrotia staat of valt bij het draagvlak en het commitment van alle aangesloten partijen. Alle partijen hebben meegedacht- en gesproken over het uiteindelijke concept. Ook de uitbaters van de Coffeecorner. Dat zij zoals zij zelf aangeven ‘een sterkte eigen mening’ hebben is nooit een probleem geweest. Zij hebben goede en leuke dingen gedaan. Maar ook minder goede dingen. Hierover zijn regelmatig gesprekken gevoerd tussen de uitbaters en AlleeWonen. Jammer genoeg is het niet gelukt om tot een oplossing te komen. Gelet op het concept en de invulling daarvan hebben wij deze beslissing genomen. Ook wij hadden het liever anders gezien. Uit het oogpunt van privacy van alle partijen gaan wij verder niet inhoudelijk in op deze kwestie.

Voor alle duidelijkheid een Coffeecorner blijft onderdeel van de Huiskamer in Parrotia. Volgens het concept om mensen op een prettige manier, met elkaar verbinden en te inspireren door ontmoetingen te realiseren.

 

Uitgelicht

Ik heb een vraag