Het Nieuwe Werken

AlleeWonen biedt het vertrouwen, de verantwoordelijkheid en de vrijheid het werk zo in te richten dat het past bij de persoonlijke wensen van medewerkers.

En de vrijheid om steeds die werkplek te kiezen die het best past bij de taak van dat moment. Dat is dus niet per definitie op kantoor. Werken kan ook thuis. Of in de wijk, bij huurders binnen en onderweg. Omdat nooit meer dan 70% van de medewerkers tegelijk op kantoor is, zijn er minder werkplekken dan dat er medewerkers zijn.

Op een enkele uitzondering na heeft niemand een vaste werkplek. Ook de bestuurders hebben geen vaste ruimte. Iedere afdeling heeft een plek binnen het gebouw toegewezen gekregen. Daar heeft elke werknemer een locker voor het opbergen van persoonlijke spullen en laptop. Op kantoor kunnen medewerkers ervoor kiezen een plekje te zoeken op de afdelingsplek. Of juist voor een iets rustigere loungeplek, waar je meer afgeschermd zit te werken. Willen medewerkers absolute stilte om zich heen, dan maken ze gebruik van een stilteplek. Om deze manier van werken mogelijk te maken, werkt iedereen volgens het clean desk principe: aan het eind van de dag worden de bureaus schoon en leeg achtergelaten en worden persoonlijke spullen in de eigen locker gestopt. Ruimte op je bureau is ruimte in je hoofd!

Kantoren AlleeWonen

AlleeWonen heeft vestigingen in Breda en Roosendaal. Onze manier van werken vereist een gebouw dat daarop aansluit. De gebouwen kenmerken zich door licht, openheid en veel mogelijkheden om collega's tegen het lijf te lopen. Er zijn grote, open verdiepingen.

Uitgelicht

Ik heb een vraag