Ik ga huren

Wanneer je een woning krijgt aangeboden en je wil deze accepteren, dan moet je de volgende gegevens naar ons toe te sturen:

• Een officieel bewijs van inschrijving van jouw voltijd opleiding (een uitdraai van Studielink is niet voldoende)
• Een bewijs van studiefinanciering. (Als je inlogt op je DUO-pagina zie je links een menu. Onderaan kun je klikken op ‘mijn gegevens’ en vervolgens op ‘post’. Je vind daar de documenten die aan je verstuurd zijn, waaronder het bericht van toekenning. Mocht je niet op de documenten kunnen klikken, dan moet je eerst aangeven dat je de post die DUO verstuurt, in de toekomst per mail wil ontvangen. Daarna kun je direct de documenten aanklikken en downloaden.)
• Kleurenkopie legitimatiebewijs
 

Inkomensgegevens

Als je studiefinanciering ontvangt, lever je een actueel bewijs van studiefinanciering bij ons aan. Het bewijs van studiefinanciering kun je online opvragen bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). Ontvang je (nu nog) geen studiefinanciering? Zorg dan z.s.m. voor een actueel IB-60 (IBRI) formulier. Gratis op te vragen bij de Belastingdienst via 0800-0543. Let op: het kan 10 werkdagen duren voordat je dat in huis hebt.

Mocht jouw huidige inkomen ten opzichte van vorig jaar veel veranderd zijn, dan vragen we je dit aan te tonen door een schatting te maken. Dit kun je doen aan de hand van recente loonstroken of jaaropgaven.

Uitgelicht

Ik heb een vraag